Одбери град

Внесете ја вашата
E-mail адресаДосега 21627 купени купони
Вкупно заштедивме: 6974592ден.
АКТИВНИ ПОНУДИ

50% попуст на КАРТА ЗА КОНЦЕРТОТ НА ЖЕЉКО САМАРЏИЌ, СРЕДА 30.07.2014 во KADMO BEACH & CLUB во вредност од 500ден. за само 250ден.

250
ден.

Вредност
500
ден.
Попуст
50%
Заштеди
250.00
ден.

50% попуст на ГОЛЕМА ПИЦА по избор КАПРИЧИОЗА, NAPOLITANA или VEZUVIO во пица ресторан ВИА САКРА во вредност од 250ден. за само 125ден.

125
ден.

Вредност
250
ден.
Попуст
50%
Заштеди
125.00
ден.

50% попуст на ПОРЦИЈА ПИЛЕШКИ ПРСТИ И ГОЛЕМО ТОЧЕНО ПИВО во KADMO LOUNGE BAR во вредност од 270ден. за само 135ден.

135
ден.

Вредност
270
ден.
Попуст
50%
Заштеди
135.00
ден.

50% попуст на ПОРЦИЈА МЕШАНА СКАРА ВО СЕНДВИЧАРА 22КА во вредност од 300ден. за само 149ден. ВАЖИ ЗА НОСЕЊЕ И ВО СЕНДВИЧАРАТА!

149
ден.

Вредност
300
ден.
Попуст
50%
Заштеди
151.00
ден.

50% попуст на БОГАТО МЕНИ СО СВИНСКО ПОД САЧ во ресторан „ВИА ИГНАЦИЈА“ - ВЕВЧАНИ во вредност од 700ден. за само 349ден.

349
ден.

Вредност
700
ден.
Попуст
50%
Заштеди
351
ден.

50% попуст на БОГАТО МЕНИ СО ВЕВЧАНСКИ ПИЛЕШКИ ДУКАТ + ЛУКАНЕЦ во ресторан „ВИА ИГНАЦИЈА“ - ВЕВЧАНИ во вредност од 600ден. за само 299ден.

299
ден.

Вредност
600
ден.
Попуст
50%
Заштеди
301
ден.

50% попуст на карта за ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА „ЈАС ЉУБАМ БОГ“ ЗГ БУДЕН ТЕАТАР - СКОПЈЕ во НУ ЦK „Григор Прличев“ во вредност од 200ден. за само 100ден.

100
ден.

Вредност
200
ден.
Попуст
50%
Заштеди
100.00
ден.

50% попуст на секојдневни тренинзи AEROBIC, PILATES, BODY COMBAT и TOTAL BODY во времетраење од еден месец во вредност од 800ден. за само 399ден.!

399
ден.

Вредност
800
ден.
Попуст
50%
Заштеди
401
ден.

50% попуст на НОЌНО КРСТАРЕЊЕ ПО ОХРИДСКИОТ ЗАЛИВ + ПИЈАЛАК ПО ИЗБОР со брод „РИБАР“ во вредност од 360ден. за само 179ден.

179
ден.

Вредност
360
ден.
Попуст
50%
Заштеди
181.00
ден.

ПРОМОТИВНО! 50% попуст на НАДГРАДБА НА НОКТИ или ГЕЛ НА ПРИРОДНИ НОКТИ во ново отвореното козметичко студио АНАСТАСИЈА во вредност од 500ден. за само 249ден. НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

249
ден.

Вредност
500
ден.
Попуст
50%
Заштеди
251.00
ден.

Други понуди во тек:

Не пропуштајте ги понудите!

Зачленете се на нашиот електронски билтен и добивајте понуди за вашиот град преку Е-mail...

Начин на плаќање

   
   
   
MasterCard SecureCode Learn More